sideara-image

Lorem ipsum dolor sit . Proin gravida nibh vel vealiquete sollicitudin, lorem quis bibendum auctonisilin sequat. Nam nec tellus a odio tincidunt auctor ornare.

Stay Connected & Follow us

What are you looking for?

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

Onze Zorgvisie

Thuiszorg Sta op & Ga is een jonge organisatie die gericht is op kwalitatieve zorgverlening gericht op de persoonlijke behoeftes van de cliënt. We zijn gespecialiseerd in het leveren van zorg aan mensen met een andere afkomst, die moeite hebben met de Nederlandse taal. We werken met uiterste deskundigheid en blijven ons ontwikkelen en vernieuwen om onze cliënten  nog beter tegemoet te komen. Bij Thuiszorg Sta op & Ga staat de cliënt centraal. Onze activiteiten en begeleiding worden afgestemd op de behoefte van de cliënt. Zo kan de cliënt zelf aangeven waar hij behoefte aan heeft en richten wij ons op het realiseren van de doelstellingen die wij samen met de cliënt opstellen en bijhouden. Wij behouden evenwicht tussen de individuele behoeftes van de cliënt en het participeren in groepsverband. Een goede balans daarin is waar wij ons voor inzetten. Zo is ieder mens waardevol en uniek en kunnen wij samen in groepsverband en individueel grote dingen bereiken. Onze zorg wordt geleverd met liefde voor onze medemensen. Want alleen dan zal de cliënt zich volledig thuis voelen op de dagbesteding. Met een glimlach binnenkomen en met een glimlach de dagbesteding verlaten na een prachtige dag is wat wij iedere dag proberen te bereiken.

Missie en visie

Missie

Thuiszorg Sta op & Ga is een dagbesteding voor de oudere Arabischsprekende mensen met een christelijke achtergrond in de 14 Twentse gemeenten en geeft hen persoonlijke begeleiding bij hun hulpvragen. Onze missie is om eenzaamheid bij deze ouderen tegen te gaan door hun groepsactiviteiten aan te bieden waardoor zij van elkaar kunnen leren, zich kunnen ontwikkelen, kunnen participeren en integreren. Wij hopen hiermee onze deelnemers tijdens hun oude dag een goed gevoel te geven, dat zij er toe doen, dat ze nog steeds deel uit maken van de maatschappij, dat zij niet vergeten worden. Persoonlijke aandacht en respect voor iedere oudere zijn voor ons de kernwaarden om de beste zorg te bieden aan onze cliënten.

Visie

Over een aantal jaar hopen wij een begrip te zijn in de regio. Thuiszorg Sta op & Ga wil zich naar buiten profileren als een thuiszorg waarin actieve deelname van de ouderen tijdens de dagbesteding centraal staat. Zo stimuleren wij dat ouderen niet blijven hangen in hun eigen ritme maar er weer op uit gaan met de juiste begeleiding en expertise van onze medewerkers. Onze visie is dat met de juiste zorg en aandacht gerealiseerd kan worden dat ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis kunnen blijven wonen.